Gnocchi készítésbe fogtak a sztárok egy hazai étteremben

-
gastro esemény, 2019.04.29.

Gnocchi készítésbe fogtak a sztárok egy hazai étteremben

Egy zártkörű eseményen nyitotta meg kapuit a Buono Bistro legújabb étterme.


Az Allee bevásárlóközpont és a Corvin Pláza után már a Kökiben is várja éhes gasztronómiára igényes vendégeit az olasz hangulatú étteremlánc. A VIP ebéden nem csak kulináris élményekben volt része a jelenlévőknek, de Gyarmati Csilla mesterchef és Bauer Zsolt hálózati vezető vezénylésével gnocchi készítésbe is foghattak. Kárpáti Rebeka, Megyeri Csilla, Sass Dani, Tápai Szabina is élvezték az olasz tésztagyártást. Az eseményen számos hazai híresség és influencer volt jelen a sajtó munkatársai mellett. A hangulatos légkörtől, az izgalmas gnocchi készítéstől és az íncsiklandozó finomságoktól szinte felrobbant a Social Media, hiszen mindenki szívesen osztotta meg követőivel a Buono Bistroban szerzett élményeket.

Érdemes a közösségi oldalakon is követni őket a legfrissebb kínálatokért. (Instagram: @buono_bistro és Facebook: @iltrenobuono)

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Gnocchi készítésbe fogtak a sztárok egy hazai étteremben magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Gnocchi készítésbe fogtak a sztárok egy hazai étteremben magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Gastro magazin cikkek

Ázsiai koktélok és snackek

Az ázsiai gasztronómia már régóta hódít világszerte, ám eddig kevés figyelem irányult a koktélokra és snackekre. Ezek a kreációk nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem egy képzeletbeli utazásra is csábítanak.

gastro hangulat, 2024.04.13.

Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak

Az integrált fizetési rendszerek egyre gyorsabban terjednek Magyarországon, nem véletlenül. A megoldás nagyobb hatékonyságot, gyorsabb kiszolgálást, ezáltal pedig jobb vendég- és felhasználói élményt ígér.

adminisztrátoroknak, 2024.04.10.

Carbonara

A carbonara (spagetti) egy olasz étel, amely spagetti tésztából, tojásból, pecorino sajtból, pancettából, valamint frissen őrölt fekete borssal készülő szószból áll. A szószt főzőlé felöntésével keverik össze, így a végeredmény egy krémes, gazdag tésztaétel.

világnapok, 2024.04.06.

Tojás

A tojás az egyik leggyakrabban fogyasztott és sokoldalúan felhasználható élelmiszer a világon. Nemcsak tápláló, hanem gazdag fehérjeforrás is, amely számos fontos tápanyagot tartalmaz, és sokféle módon elkészíthető. Magában hordozza a természet egyszerű, de csodálatos csomagolását, amelyben az élet új lehetőségei rejtőznek.

alapanyag, 2024.03.30.

Immunerősítés tavasszal gyógynövény italok segítségével

A tavaszi fáradtság sokaknál jelentkezik, ezért az immunrendszerük megerősítésére törekszenek. A RedPower funkcionális gyógynövényitalok kitűnő választásnak bizonyulnak ebben az évszakban, hiszen segítenek feltölteni a tél végi vitaminraktárakat, és támogatják az immunrendszer megfelelő működését.

gastro érdekesség, 2024.03.26.

néhány tipp, hogy feldobjuk a húsvéti étkezéseket

Kedvelt húsvéti receptjeink ízletesek és kiadósak, így feltétlenül helyük van az ünnepi asztalon: töltött tojás, tojáskrém, sonkás tekercs, kalács. A bevált receptek mellé egy-egy újdonság is az asztalra kerülhet, amelyet akár azok is fogyaszthatnak, akik valamilyen allergiával, ételérzékenységgel küzdenek.

gastro esemény, 2024.03.24.

"narrow"
Gear.svg