gastro esemény 2019.04.29.

Gnocchi készítésbe fogtak a sztárok egy hazai étteremben

Egy zártkörű eseményen nyitotta meg kapuit a Buono Bistro legújabb étterme.


Az Allee bevásárlóközpont és a Corvin Pláza után már a Kökiben is várja éhes gasztronómiára igényes vendégeit az olasz hangulatú étteremlánc. A VIP ebéden nem csak kulináris élményekben volt része a jelenlévőknek, de Gyarmati Csilla mesterchef és Bauer Zsolt hálózati vezető vezénylésével gnocchi készítésbe is foghattak. Kárpáti Rebeka, Megyeri Csilla, Sass Dani, Tápai Szabina is élvezték az olasz tésztagyártást. Az eseményen számos hazai híresség és influencer volt jelen a sajtó munkatársai mellett. A hangulatos légkörtől, az izgalmas gnocchi készítéstől és az íncsiklandozó finomságoktól szinte felrobbant a Social Media, hiszen mindenki szívesen osztotta meg követőivel a Buono Bistroban szerzett élményeket.

Érdemes a közösségi oldalakon is követni őket a legfrissebb kínálatokért. (Instagram: @buono_bistro és Facebook: @iltrenobuono)

dr. Kovács T. Lóránt

Attaboy nagyonatta kampány cikk borítóképe

Attaboy nagyonatta kampány


Nyerj 2 főre szóló VIP backstage belépőt a Pannonia Allstar Ska Orchestra (PASO) augusztus 14.-i koncertjére a Szgetre. Nem kell mást tenned hozzá, mint #nagyonatta hashtaggel feltölteni kedvenc képedet az instagramra.

gastro esemény 2017.07.18.

Gourmet Fesztivál 2017 - eper és mangalica


Az idei Gourmet Fesztivál a mangalica és az eper tematikát kapta. Az egyes helyek olyan ételeket készítettek, amiben ez a két összetevő dominál. Jó választás!!!

gastro esemény 2017.05.20.
A Business Wine hazatalált cikk borítóképe

A Business Wine hazatalált


Pálinkás bonbon, céklás keksz, somlói olaszrizling, kapcsolatépítés, virágillat – a Business Wine Vigadóbeli eseményén jártunk.

gastro esemény 2015.06.04.

Gastro magazin

PLA szívószálak a papír szívószálakkal szemben cikk borítóképe

PLA szívószálak a papír szívószálakkal szemben


Az elmúlt időszakban rengeteget írtunk már a műanyag szívószálakról és azok égető problémáiról, azonban egyelőre relatíve kevés szó esett a környezetbarát oldalról. Ebben a cikkünkben a két legelterjedtebb környezetbarát szívószál típust szeretnénk bemutatni, azaz a PLA szívószálakat és a papír szívószálakat. (x)

gastro technológia 2019.06.28.
Terazzia 2019 cikk borítóképe

Terazzia 2019


Elindult a Terazzia! Teraszos, kiülős helyek tematikus gyűjtőhelye.
Ismersz egy szuper helyet? Netán tulajdonos, manager, boltvezető vagy? Jelenj meg főoldalunkon és érj el szélesebb célközönséget!

Terazzia 2019.06.04.
VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális! cikk borítóképe

VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális!


Idén már 7. alkalommal rendezik meg Budapesten (a Kincsem Parkban) a Food Truck Show-t, ahol 51 foodtruck kínálatát tudjátok megkóstolni. A jó hangulatról utcazenészek gondoskodnak, a gyerekeket pedig bohóc köti le :) Sőt, a Lovi futamokra is ki lehet menni. Minden adott egy jó hétvégi programhoz, érdemes kinézni!

gastro fesztivál 2018.05.04.