Csak a Mentes 2018.03.30.

Izinta - YorkTest ételintolerancia teszt

Több, mint 150 élelmiszer-összetevőre tesztel, és segít a gyógyulásban


YORKTEST ÉTELINTOLERANCIA TESZT

Izinta – YorkTest ételintolerancia teszt

Tény, hogy az ételintolerancia mára népbetegség lett, tömegeket érint. Sokan mind a mai napig nincsenek tisztában vele, hogy az olyan mindennapos kellemetlenségeik, mint a nem múló hasfájás, migrén, puffadás, bőrproblémák, légzőszervi és egy sor másik tünet azért jelentkezik, mert olyan ételeket fogyasztanak, amelyeket nem tolerál, vagyis betolakodóként kezel a szervezetük. Míg az ételallergia tünetei azonnal jelentkeznek, az intolerancia ennél nehezebben felfedezhető – de ma már akár otthon elvégezhető tesztekkel is kivizsgálhatjuk a problémánkat.

 

Az Izinta Kft. közel 30 (!) éve jött létre a Magyar Tudományos Akadémia leányvállalataként, és több területen is komoly szakmai múlttal rendelkezik. A mai napig kórházakat, rendelőintézeteket és laboratóriumokat lát el termékekkel kutatás, humán diagnosztika, patológia és műszer üzletáguk, ám két évvel ezelőtt a lakosság felé fordultak, és ételintolerancia-tesztek forgalmazásával törtek be a magyar piacra:. Hihetetlenül egyszerűen, házhoz rendelve végezhetjük el ezeket a teszteket, amelyek az étel- és italalapanyagokra vizsgálják meg, hogy mutatunk-e reakciót, illetve koncentráló teszteket, amelyeket professzionális, laboratóriumi eredményt adnak. A tesztelés nem bonyolultabb, mint egy vércukorszintmérés, a YorkTest Lite 50, a Food&DrinkScan pedig mintegy 158 élelmiszert és élelmiszercsoportot vizsgál, többek között a fűszerektől a gyógynövényekig, a zöldségektől a gyümölcsökig, vagy a húsoktól az olajos magvakig. Súlyozott eredményt fogunk kapni, látva az intolerancia erősségét; a határeset kategóriába eső élelmiszerekre is tanácsos odafigyelni, és jó hír, hogy a tünetek enyhítésére szolgáló kizáró diéta sem feltétlenül egy életre, hanem gyakran csak hónapokra szól. És az Izinta cég ezzel nem engedi el a páciensek kezét: visszaellenőrző kérdésekkel, táplálkozási útmutatóval, igény esetén dietetikus ajánlásával, sőt mindennapi motivációval nyújtanak online segítséget, hogy ha valakinél ételérzékenységre derül fény, ne érezze úgy, hogy egyedül maradt a problémájával. A tesztek használata gyors és egyszerű: online házhoz rendelhetők a www.yorktest.hu weboldalról, a teszt elvégzését követően pedig egy előre megcímzett válaszborítékba kell becsomagolni és postán feladni a kiértékeléshez. A teszt már 2 éves kortól használható (és nem csak kisiskolás kortól, mint a tesztek legtöbbje), és 7-10 munkanap alatt érkezik meg e-mailen az eredményértékelés.

Web: www.yorktest.hu
Telefonszám: 06-1-392-2666
Facebook: YorkTest Hungary

Forrás: http://csakamentes.hu/yorktest-etelintolerancia-teszt/

dr. Kovács T. Lóránt

Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne! cikk borítóképe

Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne!


Ha mondhatjuk üzleti vállalkozásra, hogy szerelemprojekt, hát a Fittnass feltétlenül az. Zábrádi Annamária tulajdonos az Operettszínház énekesművésze, akinek a színpadi munkájánál fogva is fontos volt a fitt és egészséges táplálkozás.

Csak a Mentes 2018.03.28.

Gastro magazin

VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális! cikk borítóképe

VII. Food Truck Show Budapest - egy igazi majális!


Idén már 7. alkalommal rendezik meg Budapesten (a Kincsem Parkban) a Food Truck Show-t, ahol 51 foodtruck kínálatát tudjátok megkóstolni. A jó hangulatról utcazenészek gondoskodnak, a gyerekeket pedig bohóc köti le :) Sőt, a Lovi futamokra is ki lehet menni. Minden adott egy jó hétvégi programhoz, érdemes kinézni!

gastro fesztivál 2018.05.04.
Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne! cikk borítóképe

Élj úgy, mintha a mennyország a Földön lenne!


Ha mondhatjuk üzleti vállalkozásra, hogy szerelemprojekt, hát a Fittnass feltétlenül az. Zábrádi Annamária tulajdonos az Operettszínház énekesművésze, akinek a színpadi munkájánál fogva is fontos volt a fitt és egészséges táplálkozás.

Csak a Mentes 2018.03.28.