Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
Bemutatunk nektek egy igazi rejtett kincset a Balatonfelvidéken. Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a parti forgatagból, akkor ez egy jó választás lehet - de télen is ideális célpont!
A 2017-es év igazán különlegesnek bizonyult a Kuti-Kerti Kisvendéglő számára, hiszen ekkor nyitotta meg kapuit Vászoly központjában, a Szent-Jakab forrásnál (a víziszínpad felett).
Klasszikus vendéglői vonalat visznek. Ez azt jelenti, hogy házias fogásokat készítenek el éttermi színvonlon, hogy otthon is érezzük magunkat, ugyanakkor legyen az ételekben valami plusz, amit otthon nem találhatunk meg.
Házi finomságokkal, szezonális ajánlatokkal és minden héten megújuló étlappal várnak mindenkit! Az étlapról nem maradhat el a a Halászlé harcsafilével és a sertészűz tökmagos bundában,tejfölös-baconos fejes salátával, desszertek közül a Mascarponés málnatortát érdemes kipróbálni!
dr. Kovács T. Lóránt
További Gastro magazin cikkek
Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve
gastro hangulat, 2024.04.26.
Budapest és Hollywood találkozása
gastro esemény, 2024.04.26.
A Spago Budapest vasárnapi villásreggelije külön kategóriát képvisel
gastro esemény, 2024.04.25.
Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak
adminisztrátoroknak, 2024.04.10.
Tejmentes, proteindús fagylaltozás a Csepel-szigeten
mentes, 2024.04.09.
Carbonara
világnapok, 2024.04.06.