Kuti-Kerti Kisvendéglő

-
Balaton, 2022.03.01.

Kuti-Kerti Kisvendéglő

Bemutatunk nektek egy igazi rejtett kincset a Balatonfelvidéken. Ha szeretnétek egy kicsit kiszakadni a parti forgatagból, akkor ez egy jó választás lehet - de télen is ideális célpont!


A 2017-es év igazán különlegesnek bizonyult a Kuti-Kerti Kisvendéglő számára, hiszen ekkor nyitotta meg kapuit Vászoly központjában, a Szent-Jakab forrásnál (a víziszínpad felett).

Kuti-Kerti Kisvendéglő

A Kuti-Kerti Kisvendéglő tuljdonosai mind a mai napig megőrizte a vendéglátás iránti szeretetétüket, sőt ennél még többet kaphatunk, ugyanis a vendéglő bájos és bensőséges hangulatát élvezhetjük egy igazán pazar környezetben: közvetlenül a tó mellett! Kevés olyan hely van, ami ilyen adottságokkal rendelkezik.

Kuti-Kerti Kisvendéglő kínálata

Klasszikus vendéglői vonalat visznek. Ez azt jelenti, hogy házias fogásokat készítenek el éttermi színvonlon, hogy otthon is érezzük magunkat, ugyanakkor legyen az ételekben valami plusz, amit otthon nem találhatunk meg.

Házi finomságokkal, szezonális ajánlatokkal és minden héten megújuló étlappal várnak mindenkit! Az étlapról nem maradhat el a a Halászlé harcsafilével és a sertészűz tökmagos bundában,tejfölös-baconos fejes salátával, desszertek közül a Mascarponés málnatortát érdemes kipróbálni!

Kuti-Kerti Kisvendéglő

A Kuti-Kerti Kisvendéglő egész évben nyitva tart, de a téli időszakban csak hétvégén ( pntektől-vasárnapig).
Nyári időszakban pedig szerdától-vasárnapig 12:00-21:00-ig között várnakmindenkit - akkor már a hangulatos kerthelyiségkben!

Mivel A Kuti-Kerti Kisvendéglők befogadóképessége korlátozott, ezért  ajánljuk az asztalfoglalást!

Nem egy hétköznapi hely, ezért ha valami rejtett, de családias helyre vágytok, akkor nézzetek be hozzájuk!

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Kuti-Kerti Kisvendéglő magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Kuti-Kerti Kisvendéglő magazin cikk? Írd meg véleményed!

Kuti-Kerti Kisvendéglő cikkhez kapcsolódó helyek

További Gastro magazin cikkek

Wolfgang Puck

Éttermei, melyek száma ma már 100 feletti, számos országban megtalálhatóak világszerte és sikerük az egyensúlynak köszönhető. Wolfgang Puck mindig arra törekedett, hogy frissen tartsa a dizájnt, és egy kicsit módosítsa az étlapot – „hogy megmaradjon a klasszikus és az innováció is. Az innováció és a hagyomány, ez az, ami tovább visz minket” – jegyzi meg.

chef, 2024.04.27.

Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve

A hazai táplálkozási ajánlás szerint, ha képzeletben egy tányérra rendeznénk, hogy aznap mit ettünk, akkor a tányér felét zöldségeknek és gyümölcsöknek kellene kitenniük. Ez napi öt adagot jelent. Első hallásra soknak tűnik, pedig ilyenkor tavasszal még inkább be kéne tartani ezt a szabályt, hiszen télen a vitaminraktáraink kiürülnek, amelyeket ismét fel kell töltenünk. Ehhez jönnek jól az első tavaszi zöldek: a retek, a spenót és aztán a spárga. És akinek ennyi jó kevés, fűszerezheti egy kevés baconnel, amitől máris elegáns köret vagy akár önálló fogás, gyors ebéd válik belőlük.

gastro hangulat, 2024.04.26.

Ázsiai koktélok és snackek

Az ázsiai gasztronómia már régóta hódít világszerte, ám eddig kevés figyelem irányult a koktélokra és snackekre. Ezek a kreációk nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem egy képzeletbeli utazásra is csábítanak.

gastro hangulat, 2024.04.13.

Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak

Az integrált fizetési rendszerek egyre gyorsabban terjednek Magyarországon, nem véletlenül. A megoldás nagyobb hatékonyságot, gyorsabb kiszolgálást, ezáltal pedig jobb vendég- és felhasználói élményt ígér.

adminisztrátoroknak, 2024.04.10.

Carbonara

A carbonara (spagetti) egy olasz étel, amely spagetti tésztából, tojásból, pecorino sajtból, pancettából, valamint frissen őrölt fekete borssal készülő szószból áll. A szószt főzőlé felöntésével keverik össze, így a végeredmény egy krémes, gazdag tésztaétel.

világnapok, 2024.04.06.

"narrow"
Gear.svg