A Gastro.hu együttműködő partnere 2024-ben a Cellini és a MOAK kávé forgalmazója: EspressoShop.hu

-
adminisztrátoroknak, 2024.02.25.

A Gastro.hu együttműködő partnere 2024-ben a Cellini és a MOAK kávé forgalmazója: EspressoShop.hu

örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a Gastro.hu / Kavehazak.hu és az EspressoShop.hu együttműködésre lépett. Ennek alkalmából az EspressoShop egy különleges ajánlatot biztosít a Gastro.hu partnereinek.


Igazi olasz CELLINI és MOAK kávéinkat minden vendég szereti.

Akciónkban új ügyfeleink az ingyenes kávégép használat mellett 120-240 ezer Ft értékű ingyenes bevezető árukészletet kapnak szerződést kötést követően.
(A kihelyezett kávégép és a kezdőcsomag nagysága az átlagos havi forgalomhoz illeszkedik.)

Csatlakozzon többszáz elégedett ügyfelünkhöz és rendeljen bármikor, egyszerűen, viszonteladói webshopunkban!

Ajánlat Gastro.hu partnereknek

120,000-240,000 Ft ajándék kezdő árukészlet új szerződáshez + ingyenes gép kihelyezés!

Egyszerű, teljesíthető feltételek, magas színvonalú kiszolgálás.
Online rendelés, ingyenes kiszállítás, széles termékválaszték.

Ingyenes kóstolóra jelentkezzen az ajánlatkérő űrlap kitöltésével!

További információ

az info@espressoshop.hu címen, vagy
telefonon:

  • 06 20 934 4052
  • 06 20 555 3339
  • 06 20 801 1412


EspressoShop.hu Üzlet/Bemutatóterem

1034 Budapest, Bécsi út 77-79.
(Bokor és Galagonya utca sarok)
H - P: 9:00 - 17:00
Szo - V: ZÁRVA


Reméljük, a Gastro.hu csapata és az EpressoShop.hu szakemberei hozzá tudnak járulni ahhoz, hogy sikeres szezonotok legyen!

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) A Gastro.hu együttműködő partnere 2024-ben a Cellini és a MOAK kávé forgalmazója: EspressoShop.hu magazin cikk? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) A Gastro.hu együttműködő partnere 2024-ben a Cellini és a MOAK kávé forgalmazója: EspressoShop.hu magazin cikk? Írd meg véleményed!

További Gastro magazin cikkek

Wolfgang Puck

Éttermei, melyek száma ma már 100 feletti, számos országban megtalálhatóak világszerte és sikerük az egyensúlynak köszönhető. Wolfgang Puck mindig arra törekedett, hogy frissen tartsa a dizájnt, és egy kicsit módosítsa az étlapot – „hogy megmaradjon a klasszikus és az innováció is. Az innováció és a hagyomány, ez az, ami tovább visz minket” – jegyzi meg.

chef, 2024.04.27.

Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve

A hazai táplálkozási ajánlás szerint, ha képzeletben egy tányérra rendeznénk, hogy aznap mit ettünk, akkor a tányér felét zöldségeknek és gyümölcsöknek kellene kitenniük. Ez napi öt adagot jelent. Első hallásra soknak tűnik, pedig ilyenkor tavasszal még inkább be kéne tartani ezt a szabályt, hiszen télen a vitaminraktáraink kiürülnek, amelyeket ismét fel kell töltenünk. Ehhez jönnek jól az első tavaszi zöldek: a retek, a spenót és aztán a spárga. És akinek ennyi jó kevés, fűszerezheti egy kevés baconnel, amitől máris elegáns köret vagy akár önálló fogás, gyors ebéd válik belőlük.

gastro hangulat, 2024.04.26.

Ázsiai koktélok és snackek

Az ázsiai gasztronómia már régóta hódít világszerte, ám eddig kevés figyelem irányult a koktélokra és snackekre. Ezek a kreációk nem csak az ízlelőbimbókat kényeztetik, hanem egy képzeletbeli utazásra is csábítanak.

gastro hangulat, 2024.04.13.

Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak

Az integrált fizetési rendszerek egyre gyorsabban terjednek Magyarországon, nem véletlenül. A megoldás nagyobb hatékonyságot, gyorsabb kiszolgálást, ezáltal pedig jobb vendég- és felhasználói élményt ígér.

adminisztrátoroknak, 2024.04.10.

Carbonara

A carbonara (spagetti) egy olasz étel, amely spagetti tésztából, tojásból, pecorino sajtból, pancettából, valamint frissen őrölt fekete borssal készülő szószból áll. A szószt főzőlé felöntésével keverik össze, így a végeredmény egy krémes, gazdag tésztaétel.

világnapok, 2024.04.06.

"narrow"
Gear.svg