Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
A zabpehely az egyik legfontosabb tápanyagforrás a teljesítmény-sportokat űzők számára, mert nemcsak a tápanyagszükségletet képes kielégíteni, hanem segít, hogy zökkenőmentesen kihúzzuk a napot a következő étkezésig, anélkül, hogy bármiféle egészségtelen rágcsát kezdenénk el nassolni. Fogyaszthatjuk kásaként tejjel, joghurttal, növényi tejjel vagy vízzel megfőzve, magokkal, gyümölcsökkel, lekvárral megspékelve pedig tényleg hatalmas energialöketet adhat. A zabpehely rendszeres fogyasztása rendkívül jó hatással van az egészségünk megőrzésére, éppen ezért érdemes beépítenünk a mindennapi étkezéseink közé. Nagyon sok ásványi anyagot, vitamint, továbbá antioxidánsokat tartalmaz, sőt kiváló vasforrásnak is számít és a fehérjetartalma sem utolsó, ha növényi viszonylatban mérlegeljük a kérdést. A rákos megbetegedések megelőzésében is nagy támaszt nyújt, oldhatatlan rostjai ugyanis csökkentik egyes savak toxicitását, és a méreganyagoktól is megszabadítják az emberi szervezetet.
Gastro magazin
403 Gastro magazin cikk
Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve
gastro hangulat, 2024.04.26.
Budapest és Hollywood találkozása
gastro esemény, 2024.04.26.
A Spago Budapest vasárnapi villásreggelije külön kategóriát képvisel
gastro esemény, 2024.04.25.
Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak
adminisztrátoroknak, 2024.04.10.
Tejmentes, proteindús fagylaltozás a Csepel-szigeten
mentes, 2024.04.09.
Carbonara
világnapok, 2024.04.06.