Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
A vetrece gulyás vagy pörköltféle étel, mely a tokányhoz hasonlít legjobban. Marhahúsból készítik füstölt szalonnával és tejföllel - néha burgonyanudlival vagy rizzsel kínálják.
Régebben a Debreceni Református Kollégium diákjai naponta kaptak egy cipót, melybe egy-két fillér ellenében, a vásári kofa vetrecét mért, ami sűrű, savanykás leveshez hasonló étel volt.
Gastro magazin
403 Gastro magazin cikk
Wolfgang Puck
chef, 2024.04.27.
Tavaszi zöldségek baconnel fűszerezve
gastro hangulat, 2024.04.26.
Budapest és Hollywood találkozása
gastro esemény, 2024.04.26.
A Spago Budapest vasárnapi villásreggelije külön kategóriát képvisel
gastro esemény, 2024.04.25.
Ázsiai koktélok és snackek
gastro hangulat, 2024.04.13.
Spórolj akár napi 100 percet vállalkozásodnak
adminisztrátoroknak, 2024.04.10.
Tejmentes, proteindús fagylaltozás a Csepel-szigeten
mentes, 2024.04.09.
Carbonara
világnapok, 2024.04.06.