Egy csipet Itália

-
2019.05.30.

Egy csipet Itália

Megérkeztek a valódi olasz ízek a cívisvárosba


Budapest és Pécs után ünnepélyes keretek között megnyitotta kapuit Kelet-Magyarország első BELLOZZO® étterme, amelynek a Fórum Debrecen Bevásárlóközpont ad otthont. Az étterem megálmodói az eredeti olasz ízekre, a gyorsaságra, frissességre és a jó ár-érték arányra helyezték és helyezik ezúttal is a hangsúlyt.

A Fusion Group csapata által életre hívott BELLOZZO® szinte az első perctől kezdve sikert aratott hazánkban, igen hamar megkedvelték a különleges ételkülönlegességeiket az olasz ízek rajongói.

Az elmúlt években három étterem a fővárosban, majd Pécsett és most Debrecenben debütált. Minden étterem nyitásnál, így a hajdúsági fővárosban is a vezetőség arra törekszik, hogy minőségben és dizájnban is visszaadják a BELLOZZO® hangulatát, amelynek alapjait, azaz a világ első éttermét a 2015-ben az Oktogonon fektették le.

A Fusion Group már komoly tapasztalattal rendelkezik az étteremláncok üzemeltetését illetően, hiszen a nevükhöz fűződik a hazai Burger King működtetése is. Az így szerzett piaci ismereteiket pedig sikeresen felhasználták a saját brandjük megtervezése során.

A Burger King éttermeknek köszönhetően pontosan éreztük, hogy hol dobog az ország szíve, ezért már a kezdettől fogva célként tűztük ki, hogy Debrecenben is nyissunk egy éttermet. Ez most valósult meg. Nagyon bízunk benne, hogy a debreceni közönség is megszereti a termékeinket – mondta el Néveri Béla, a Fusion Group üzemeltetési igazgatója, aki azt is hozzátette, hogy nagy tapasztalatuk van abban, mit szeretnek a hazai vásárlók, ezért reménykednek a debreceni BELLOZZO® sikerében.

A Fórum Debrecenben található vendéglátóhely egyszerű, szó szerint „fogyasztható” ígérettel várja a vendégeket: igazi olasz ízeket hoznak el hajdúsági megyeszékhelyre különleges tésztákat és pizzákat kínálnak, ízletes salátákat, csábító desszerteket. Természetesen gondoltak azokra is, akik csak glutén és cukormentes süteményekre vágynak.

A tulajdonosok nem bíztak semmit a véletlenre, a hagyományos olasz ízek mellett arra is figyeltek, hogy megkérdezzék vendégeik véleményét, amit építő jelleggel kívánnak felhasználni.

A BELLOZZO® márka fejlesztését annak idején úgy indítottuk el, hogy megkérdeztük a vendégeket arról, ők mit szeretnének és mi igazán fontos számukra. A válaszokból egyértelműen kiderült, hogy a látogatók többsége úgy érzi, valamiféle kompromisszumot kell kötnie, ha gyorsételt akar vásárolni, vagy az ételek minőségéből, vagy a kiszolgálás gyorsaságából, esetleg a termékek ár-érték arányából, de valamiből mindenképpen engednie kell. Nekünk viszont az volt a célunk, hogy egy kompromisszummentes brandet hozzunk létre. Őszintén hisszük, hogy a BELLOZZO® valóban ilyen márka. Kiváló minőségben készítjük el az ételeket, ami megfizethető áron kerül a vendégek asztalára, és talán még ők is meglepődnek, hogy milyen gyors a kiszolgálás – mutatta be az étterem filozófiáját Makkay János, a Fusion Group marketing és értékesítési igazgatója.

A BELLOZZO® nagy hangsúlyt fektet arra, hogy az étterem látványkonyhájában kiválasztott ételeket gyorsan, 3-5 perc alatt az eredeti receptek alapján készítsék el, méghozzá a vendégek szeme láttára, így a gasztronómiai élmény valóban garantált.

A BELLOZZO® számára kiemelt szempont a minőségi, eredeti összetevők használata, amelyek egyenesen Olaszországból érkeznek: a sonkák Parmából, az ásványvíz az olasz Alpokból, a liszt Padovából, a száraztészta Bozanóból és Gragnanóból, a paradicsom Montechiarugolóból, San Lazzaro di Savenából, különleges olasz kávéjukat pedig egy palermói családi vállalkozás készíti.

A debreceni BELLOZZO® a nyitást követően a finom olasz ételek mellett akcióval is várja látogatóit, egy héten át bárki megpörgetheti az étterem Szerencsekerekét ezzel is gondoskodva arról, hogy a vendégek a legcsábítóbb kedvezményekkel kóstolhassák meg az olasz mammák féltve őrzött mesterfogásait! Erről bárki meggyőződhet a hét minden napján hétfőtől vasárnapig a Fórum Bevásárlóközpontban.

dr. Kovács T. Lóránt

Tetszett a(z) Egy csipet Itália hír? Ha igen, oszd meg másokkal!
Tetszett a(z) Egy csipet Itália hír? Írd meg véleményed!

További Gastro hírek

Gourmet fesztivál 2024

Szokásosan a hazai vendéglátás legismertebb képviselőit, változatos étel-, desszert- és italkínálatát sorakoztatja fel Magyarország legkedveltebb gasztronómiai rendezvénye, az MBH Bank Gourmet Fesztivál. Május 24-26. között idén is több mint 100 kiállító várja a látogatókat a népszerű „országkóstolóra”, a Millenárisra.

2024.05.24. 16:00 - 2024.05.26. 22:00

Török brunch a Dobrumbában

a Dobrumba áprilisban három napra (2024.04.12-14.) elhozza a Boszporuszt a Dob utcába. A törökországi utazásokból és ízemlékekből felépített napindító menüben török húsos és vegetáriánus ételek szerepelnek, no és persze az elmaradhatatlan török tea és az ayran sem maradhat ki.

2024.04.09.

Sopron Gourmet 2024.05.11-19.

Zenés élményfőzés, rendhagyó vidéki villás brunch, vegán vacsoraest, Michelin- csillagos séfek, kiváló borok, prémium kávék és szakmai beszélgetések a SopronFesten 2024 május 11. és 17. között Sopron 12 étteremében és vendéglátóhelyén 27 gourmet program várja a vendégeket.

2024.04.05.

II. Árpád Párlat Koktélversenyre

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a II. Árpád Párlat Koktélverseny, amelyre idén az Árpád Pálinka Manufaktúra különleges gyömbér-, mandarin- és kávé párlataival készülő egyedi koktélreceptekkel lehetett jelentkezni.

2024.03.04.

"narrow"
Gear.svg