Great wine, beautiful view over the vineyards.
Martin M
Fantastic foods, atmosphere and of course wines. Very friendly staff.
Balázs S
Some kind of siple, but tasty food for fine wines! The surround is the extra.
Vilim P
Splendid view in the heart of villány wine region with a selection of very good wines
Tomas O
Nagyon kellemes hely, kiváló ételekkel és kedves hozzáértő személyzettel akik ismerik a borokat és az előállítás minden mozzanatát.
tothi007
Ahogy érik, úgy nemesedik ez a hely!
Két éve, hogy tikkadtan dobtuk le a bicót a terasz előtt, miután az augusztusi hőségben "áttekertünk", Villányból. A Duenniummal vígasztalódtunk, de éhen maradtunk.
Ma kifogástalan, helyi alapanyagokból készült, nagyon igényesen elkészített, nagyon finom és igényesen tálalt ételek kísérték a 2006-os Duenniumot.
Érik, nemesedik a hely!
istvandr
Maximálisan felkészült személyzet. Kiváló ételek. Kiváló borok. És a személyzet még egyszer kiemelve. Nem a megszokott magyar virtus. Nagy pacsi.
Oliver E
Ugyan biciklivel meg kell szenvedni a teraszért és a borokért, mivel 4 km-re van a műúttól és nem sokkal közelebb a bicikliúttól sem, de megéri.
Bisztró ételek vannak, a sertés szűz sem volt rossz, de a bárányburger és a cékla-sárgarépa torta csodás. A top vörösborokat pedig már ismertük, tudtuk, hogy nem fogunk csalódni.
LeslieP69
Remek borok, kivalo kiszolgalas,fantasztikus kilatas!! Finom etelek, szezonalis alapanyagok, konyhakert, friss fuszenovenyek! Csak ajanlani tudom!
ChefReszi
Ha elragadó romantikus helyet keresel fincsi ételek, jó borok társaságában, egy fantasztikus mesével, akkor az ördög katlanban kell asztalt foglalni.
JudithL1678
Jól kitalált ételek, szuper hely a teraszon, szuper felszolgálás! A borok meg egyszerűne magukért beszélnek!
242peter
Sajnos hétfőtől szerdáig nincs konyha, megérkezésünkkor a friss étkek feliratok után csalódtunk kicsit. A rosé finom volt, kár hogy nem készül a pince vlmi apró harapnivalóval ezekre a napokra is.
sanyil
A Vince napi rendezvényen vettünk részt. Az atya megáldotta a szőlőt, hogy jó termés legyen. Kerestünk a pincészet által a szőlősorok közé elrejtett és elásott borokat. Majd azzal meglocsoltuk a szőlőt és a torkunkat is ugyancsak a jó termés érdekében. Aztán metszettünk vesszőt, hogy itthon vízbe téve megláthassuk majd, milyen lesz a 2018-as év termése, ahogyan azt a régi szőlősgazdák is megtették évszázadok óta.
Volt zenekar és mulatság és borkóstolás. Minden nagyon szuper volt. Egy pici kritika, hogy a kb. 100 fő már túl sok volt a lehetőségekhez képest, de azért jól éreztük magunkat.
Aki teheti látogasson el ide, akár a következő Vince napi vígadalomra.
zorosz
Ugyan az első értékelésnél nem enged tovább ha nem pontozok, így kénytelen voltam valamit adni - kérdezi az étteremre vonatkozó osztályozást - nos most nem ettünk, így nem tudom... régebben volt ebédes borkóstolós programunk is egy nagy csoporttal, hát az olyan nagyüzemi volt, vagy 100 emberre.
Most csak 5 tételes kóstolásra voltunk bejelentkezve a búvárcsapattal egy szombat délutánra.
Nem volt benne semmi extra, ami nem is csoda, hisz annyi ember jön-megy ott, hogy gondolom naponta többször is elmondják a leckét. A sommelier ehhez képest mindent megtett és becsületére legyen mondva nem volt könnyű dolga, mert sokan is voltunk és nagy volt a zaj is. A borok finomak voltak, az idő ragyogó napsütéssel ajándékozott meg, a birtok látványos.
Azért anno a szőlőszentelés Vince-napján nagyobb élmény volt :) És az akkor kapott szőlővesszőm kihajtott és megeredt!!!!!! Szőlő még nincs rajta :(
Marcsiiizz01
Kiváló helyszín,kellemes es értő kiszolgálás.
Kitűnő előétel. Kár, hogy a konyha nem üzemelt éppen.
A borok nagyon finomak.
Ajánlott
BenceB118
Borkóstolón voltunk baráti társasággal. A kóstoltató a 2. bor után kezdett bele az ismertetésbe, érdelklődés esetén sokat mesélt a borról, a területtről és a pincészetről. Aznap este nagyon-nagyon finom kecske-bárány ételek készültek.
Cruiser722293
Vasárnapi brunch-ra érkeztünk gyerekkel, nagymamával. Az asztalfoglalás ajánlott, hiszen a hely népszerű! Étellel, itallal, kiszolgálással tökéletesen elégedettek voltunk! (A személyzet tagjai között van Gönczöl Gábor, akinek a fotóit is érdemes megnézni!)
vinitor17
Kellemes, hangulatos hely, fantasztikus borokkal, jó kajákkal. A sajttál remekül passzol a válogatáshoz. Kifejezetten ajánlom.
handy06
Március 15-ei rendezvényen jártunk, amit az interneten hirdettek. Egy szűkebb körű borkostoláson vehettünk részt Ipacs Szabó István borász vezetésével.
A borászatról és borokról tartott előadás érdekfeszítő, információgazdag, emellett szórakoztató is volt. A négy-öt órán át tartó bemutató egyetlen percében sem unatkoztunk. A bortúra végén egy különleges, 20 éves bort is kóstolhattunk.
Hidegtálakkal készültek, nagyböjtre tekintettel halas, tojásos szendvicsekkel és salátával. Az elején meglepődtem az ételkínálat szerénységén, de az ötletes ízvilág kárpótolt.
Viktor V
Borkóstolón vettünk részt, előre egyeztetett program szerint. Az esemény professzionálisan volt megszervezve, és lebonyolítva. Amellett, hogy egy remekül felépített sorban kiváló borokat kóstolhattunk, nagyon sok érdekességet is megtudhattunk a borkészítés folyamatáról és a pincészet borral kapcsolatos gondolatairól. Nagyon élveztük, bármikor visszatérnénk.
kuktabuvar
Teljes mértékben elégedettek voltunk. Az étterem kapcsán magas minőséget tapasztaltam. Finomak a borok, fantasztikus a tájkép.
Szilvia D
Évek óta járunk Villányba és még első látogatásunk előtt már a Vylyan pincészet volt a kedvencünk a borai miatt. Első alkalommal hosszabb ideig maradtunk és az egyik kedves állandó alkalmazott körbevezetett minket a gyönyörű és lélegzetelállító pincében, valamint egy kóstolósort is végigittunk, élvezettel hallgattuk a pincészet és a borok történetét. Több éve visszajárunk, a pincészet elhelyezkedése gyönyörű,a kilátásért magáért megéri felmenni. Volt, hogy Ördögkatlan fesztivál ideje alatt jártunk fenn, volt, hogy csendes, szezonon kivüli időszakban, de mindig jól éreztük magunkat. Idén is így volt ez, de idén a bor szeretete volt az, aminek kompenzálnia kellett a jelenlévő hölgy kedvetlenségét és kezdeti duzzogását, akin amúgy látszott, hogy próbált gyorsan túllendülni hangulatán, de ez szerintem csak utánunk sikerült. Nehéz dolog a vendéglátás, mi elég toleránsak is vagyunk, de hosszú távon nem kifizetődő ha nekünk kell kvázi elnézést kérni, hogy fogyasztani és pénzt költeni szeretnénk. Ettől függetlenül nem tántorodunk el és legközelebb is visszamegyünk, a borokat a jövőben is megvesszük és inni fogjuk, valamint bárkinek nyugodt szívvel fogjuk ajánlani a pincészetet.
M_Andras1984